مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن پدر

با سلام
پدرم فوت شد وهزینه کفن دفنش را از سهامی که داشت از سهم همه‌ی وراث خرج کردیم مادرم قبل پدرم فوت کرده والان همسر دوم در قید حیات است کانون بازنشستگان هزینه کفن ودفن را فقط به حساب همسرش میریزد آیا چنین قانونی صحت دارد،چطور اقدام کنیم که به بقیه‌ی وارثین هم هزینه تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه کفن و دفن باید از ماترک برداشته شود
اگر هزینه کفن و دفن تادیه می‌گردد باید به تمام وراث تعلق گیرد