مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام
من سه ماه با صرافی ... کار میکردم در واقع تتر میخریدم و به آنها میدادم آن ها برای من تومن واریز میکردند و الان حساب من مسدود شده فردی ادعا کرده پول اشتباه واریز شده در صورتی که پول از طرف صرافی بوده ، حالا چی میشه من خیلی نگرانم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه مرتکب جرم معاونت در پولشویی شده اید و بهتر است اقدامات لازم جهت دفاع را فراهم کنید در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است