مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن

خانومم بارها فشار آورده اند که من هرچه درآمد داشته ام را خرج مادر و خواهر برادرانم میکنم و به تازگی در خواست نفقه و مهریه را به اجرا گذاشته است در صورتی که چندین بار و در حضور بستگانش قسم خورده ام که ریالی از حقوق و درآمدم را خرج دیگران ننموده ام ولی قبول نمی نمایند وزندگی و آبرویم را برده آیا میتوان بر علیه این اقرارها و تهمت ها شکایت نمود لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

امر تهمت و افترا خاصی وارد نموده اند بله ولی در مجموع جهت مشاوره روند حقوقی امر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه نشر اکاذیب را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر در خصوص واریز وجوه مربوط به نفقه ایشان رسیدهای خود را به شعبه رسیدگی کننده یا کارشناس مربوطه ارائه دهید .
در خصوص سایر موضوعات اگر مدارک و مستنداتی مبنی بر توهین تهدید و یا عناوین مشابه اشته باشید می‌توانید حسب مورد اقدام به طرح شکایت نمایید ما پیشنهاد می‌شود از طریق صلح و سازش موضوع حل و فصل گردد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر میتوانید ادعای خود را ثابت نمایید،تهمت و افترا و نشر اکاذیب شکایت کنید.