مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن موتور در راه پله اول ورودی پارکینگ

سلام ساختمان 4 طبقه تک واحدی است که 2 واحد پارکینگ دارد پس از نصب جک با هزینه 2 واحد طبقه فاقد پارکینگ به بهانه قرار دادن موتور با سر و صدا اقدام به گرفتن ریموت نموده و موتور مستهلک خود را در راه پله ورودی پارکینگ قرار داده و اخیرا بدون اجازه به طبقه دیگر هم ریموت پارکینگ را داده که ایشان هم یک میز چرخ خیاطی را داخل پارکینگ قرار داده ضمن این که درب نفر رو هم جدا میباشد چی کار باید کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً مالکین پارکینگ حق استفاده از پارکینگ را دارند ولا غیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از هر دو آنها با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید و مانع از پارک آنها در پارکینگ شوید.
پارکینگ اختصاصی متعلق به دو واحد است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام واحدها می‌توانند ریموت را در اختیار داشته باشند

هزینه این کار را نیز می‌بایست پرداخت کنند

اجازه پارک ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از هر دو آنها با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید