مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام بنده شراکتی که داشتم به هم خورد و از هم جدا شدیم و باید سهم بنده رو از شراکت بدهد حالا دو فقره چک که لاشه دست اون هست ولی به نام من ثبت شده و دو ماه به تاریخ وصول چک زمان باقی هست تکلیف بنده چی هست چک به کدام یکی از ما میرسد؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به توافق و مبالع تقسیمی دارد
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت چک‌ها هستید و پس از آن حق مطالبه سهم طرف مقابل را دارید مگر اینکه قبل از پرداخت چک‌ها شرکا با هم توافق به پرداخت بدهی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد و حساب و کتاب فی مابین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون اسناد تجاری می‌بایست پرداخت شود شما نیز می‌توانید سهم خود را از ایشان مطالبه کنید