مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تعزیرات در دیوان عدالت اداری بر مبنای ادعای واهی شاکی

ببخشید رایی بر علیه بنده در تعزیرات بابت خریدی که اصلا از بنده نشده صورت گرفته و بنده هم مدارک و فاکتورها که نشان میدهد شخص شاکی ازمن دستگاه نخریده بلکه بابت مبالغ کارت به کارت خورده وسایل دیگر خریده هست را به تعزیرات ارائه دادم اما آن ها من را بخاطر فروش دستگاهی که از من خریداری نشده محکوم به گران فروشی و ده میلیون جریمه کردند و یک و نیم میلیون پرداخت در حق شاکی آیا میتوان در دیوان به این رای اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای تعزیرات حکومتی در صورت قطعیت لازم الاجراست