مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و قیمت ناچیز کارشناسی

خودروی بنده ام وی ام مدل 91 بود و بی رنگ شخصی با ریختن اسید روو تمام نقاط ماشین رنگ ماشین بنده را از بین برد و در کارشناسی اولیه اعلام کرده فقط هزینه رنگ کردن تعلق میگیره به بنده که 35 میلیون تومان اعلام کردند در صورتی که خودروی بنده حداقل 200 میلیون افت قیمت داره وقتی کامل رنگ میشه مخصوصا سقف خودرو
بنده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و افت قیمت خودرو را نیز مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعتراض کنید و درخواست افت هم نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارشناس صرفا خسارت تعمیری را محاسبه و اعلام مینماید. خسارت افت ماشین نیاز به دادخواست جدا دارد یا اعتراض بنظر کارشناس و طرح در هیئت سه نفره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
باید دید وصف مجرمانه دارد تا کیفری طرح شکایت گردد

وگرنه تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی بابا تمام خسارات جبران گردد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.