مشاوره حقوقی رایگان - ارائه فیلم تقطیع شده ضرب و جرح

سلام همسایه نزدیک منزل ما چند روز پسرم رو تهدید به زدن با چاقو میکرد با این سو تفاهم که از تخلفی که انجام داده فیلم گرفتیم و هر روز با عبارت دستمال به دست هستید مزاحم میشد تا اینکه من برای توضیح این موضوع و توضیح نداشتن فیلم جلو مغازه ایشان رفتم ولی شاکی با خودزنی و فحاشی حمله ور شد و فرزند من برای جلو گیری از زدن من به سمت ما دوید و در این بین بصورت بسیار ضعیف دست فرزند به بدن شاکی برخورد کرد ولی ایشان اقدام به کتک زدن پسرم نمودند و موضوع را به 110گزارش نمودم ولی. شخص با فرستادن واسطه اقدام به عذر خواهی نمودند که ما پذیرفتیم ولی مثل بقیه ماجرا ما را گول زده بودند و خودشان شکایت نمودند و تقطیع شده فیلم را به دادگاه ارائه نموده اند و قاضی بر مبنای همین فیلم رای به مقصر بودن ما میدهد و ابتدا ی فیلم خودزنی و فحاشی را مطالبه نمیکند و موضوع شکایت را هم عنوان دروغ نموده است ولی قاضی به دلایل و شاهدین ما توجه ندارد و حتی ماموران دادگاه شاکی را به دعواگر و دنبال دیه رفتن میشناسند و پرونده خوبی ندارد ولی چطور باید ثابت کنیم خودمان مانده ایم ممنون از لطف شما اگر راهنمایی کنید من کارگرهستم و هزینه وکیل را ندارم با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به کانون وکلا مراجعه کنید و درخواست وکیل معاضدت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کانون وکلا یا مرکز وکلای شهرتان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای ایشان علیه فرزند شما نیاز بدلیلایل کیفری دارد، بهتر است جهت اخذ راهکار تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حداقل هزینه اختیار کردن وکیل را ندارید تماس بگیرید تا مورد راهنمایی قرارگیرید