مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مسکن از کمیته امداد

سلام، بنده خانم 35ساله هستم 2بچه کوچک دارم که 3ساله خونه آقام هستم وجدا از همسرم زندگی میکنم اما هنوز طلاق نگرفتم و تقریبا یک سال ونیم به عنوان موقت تحت پوشش کمیته امداد هستم الان میخواهم تقاضای مسکن یا وام مسکن بدهم میتونم یا چون موقت هستم نمیشود، لطفا راهنماییم کنید چی کارکنم تا من و بچه هام صاحب خونه بشویم درضمن هیچ درآمدی به جز همون حقوق کمیته ندارم. ممنونم

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً پس از طلاق و احراز شرایط دارا شدن مسکن می‌توانید اقدام نمایید