مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ملک در آینده

آیا اگر داماد در مهریه قید کند که سه دانگ خانه در آینده که خانه دار شد به نام عروس خانم میکند درسته و اگر درست نیست چه چیزی بایدقیدشودتاصحیح باشدو دچار مشکل نشوند خانواده ها؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شرط مجهول است و شرط باطل است

باید در زمان انعقاد عقد ‌نکاح ، مورد مهریه معلوم و معین باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید چنین شرطی قید کنید ولی اگر داماد بعداً پشیمان بشه در این صورت می تونه خونه ای به نام خود خریداری نکنه.
به هر حال می توانید چنین شرطی را در سند ازدواج قید کند و اشاره کنید اگر سه دانگ خانه را انتقال داده به همان نسبت از میزان سکه ها کم بشه در این شرایط داماد بیشتر تمایل پیدا می‌کنه.
و این موضوع به نفع هر دو طرف است.