مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک

سلام دخترم برای مسابقه جهانی چرتکه از طرف،موسسه ای بردم هند با هزینه خودم وقتی برگشتم دیدم مدرک جعلی نه امضا دارد و نه تاریخ نه هولوگرام الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر موسسه در ایران است ، می توانید از ان موسسه و مدیران آن شکایت کلاهبرداری و جعل شکایت نمایید .
البته بهتر است حضوری یا تلفنی توضیحات کامل به وکیل دادگستری محل خود ارائه دهید تا مشاوره دقیق دریافت دارید .