مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه لیفتراک

سلام برای گواهی لیفتراک اقدام کردم ولی به خاطر داروهای صرع که استفاده میکنم قبول نکردند چی کار باید بکنم با این که تشنجم کنترل شده است الان نزدیک 15 سال است که دارم و به کمیسون هم ارجاع ندادن من رو همون جا به من گفتن نمیشود و اصلا راهنمایی نکردند باید چی کار کنم که بتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مقررات أخذ گواهینامه بایستی عمل شود و خارج از چهارچوب نمی‌توان اقدام نمود.