مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادری که حضانتم باهاش بود

سلام وقتتون بخیر من پسر هستم وقتی 5 سالم بود پدرمادرم جدا شدن و حضانتم با مادرم بود مادرم وضع خوبی داشت ولی 8 سالگی منو رها کرد خونه پدربزرگم و رفت ازدواج کرد پدرمم بیمه درمانیم رو قطع کرد خلاصه پدرمادرم کلا منو رها کردن امولشونو زدن به نام افراد دیگه که به من چیزی نرسه اگر یوقت مردن . الان من 21 سالمه تنهام و هیچ حامی مالی ای ندارم مادرم شرایط نگهداری از منو داشت و وضعش خیلی خوب بود ولی منو رها کرد الان میتونم ایا از پدرمادرم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

از پدر میتونید تقاضای نفقه کنید اونم تا زمانیکه ژمان سربازی رفتن نباشه به محض رفتن سربازی دیگه مسئولیتی متوجه پدر نمیشه . ولی اینو من نفهمیدم که این دو نفر چه پدر کشتگی با پسر خودشون داشتن که اینجور رفتار کردن جای تعجب داره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید