مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار پس از صدور حکم جلب

سلام بنده در سال 1401 با یک تریلی تصادف کردم و پلیس راهور بنده رو مقصر معرفی کرد صاحب تریلی شکایت کرده و به ما اصلا خبر نداده و دادگاه بدون اطلاع ما حکم قطعی به محکومیت بنده داده و الان حکم جلب صادر شده با توجه به اینکه حکم غیابی بوده من میتونم دادخواست واخواهی بدم؟؟ و اینکه برای درخواست اعسار میتونم به دادگاه مراجعه کنم یا اینکه اگر بروم جلب میشوم
حکم جلب امروز صادر شده
برای لغو حکم جلب سند ماشین رو هم به عنوان وثیقه قبول میکنن؟؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه صادر کننده رای قطعی درخواست واخواهی مطرح نمایید در صورت صدور قرار قبولی واخواهی پرونده رسیدگی می‌گردد