مشاوره حقوقی رایگان - تولید الکل طبی

با سلام
چندروز پیش اماکن به خونه ما ریختن و مقدار 500 لیتر مخلوط اب و شکر و مخمر را پیدا کردن خانه ما دو طبقه و نیم هست هر سه طبقه را گشتن و کشمش 40 کیلو که برای مصرف شخصی بود را بردن از یک طبقه اما در کنار بقیه بشکه ها عکس گرفتن محلول الکل برای ضد عفونی رو از یه طبقه بردن و همه را به اسم ما گذاشتن ما هرچی گفتیم این اب و شکر برای تولید الکل طبی برای کرونا بوده قبول نکردن و بنام تولید مشروبات الکلی بردن فردا پدر همسرم اومد و گفت مال من بوده و میخواستم الکل طبی تهیه کنم و من و همسرم را به قید فیش ازاد کردن و مادرم گفت کشمش مال من بوده برای مصرف شخصی، راستی 3 عدد بطری اب ایرانی که خالی بود را هم به عنوان شیشه ویسکی بردن خواستم ببینم چی میشه؟ در اخر در ضمن همسرم نظامی هست و هردو فاقد سابقه کیفری ایا برای شغل همسرم مشکلی پیش میاد؟ و همینطور پدر همسرم براش مشکلی پیش میاد؟ تروخدا کمک کنید دارم دیوانه میشم چون واقعا قصد تولید مشروبات الکلی را نداشتیم فقط قصد تولید الکل طبی بود

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام. پرونده مشکلی هست برای اظهار نظر قطعی بایو وکیل بگیرید تا وکیل بتونه تمام پرونده رو مطالعه ودفاعیات حقوقی وفقهی لازم رو آماده ودفاع کنه. ولی بهرحال گزارش کارشناس پرونده یکی از مهمترین دلایل استنادی برای دادگاه خواهد وبقیه کار بستگی به دفاعیات شما یا وکیلتون داره. ضمنا کمترین وجزئی ترین حکمی علیه همسرتون صادر بشه قطعا بدلیل سابقه کیفری از کار اخراج خواهد شد وبازنشستگی وحقوقش هم با مشکل مواجه میشه. لذا پیشنهاد میکنم در صورت صلاحدید و تمکن مالی حتما وکیل بگیرید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)