مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نظافت آپارتمان

با سلام،ما در یک آپارتمان 8 واحدی زندگی میکنیم،یکی از ساکنین که مالک نیز میباشد
پارکینگ ندارد و اظهار دارد که چون پارکینگ ندارد هزینه نظافت راه پله ها و پارکینگ ها را نصف پرداخت میکند ضمنا راه ورود به آپارتمان و پارکینگ جدا میباشد، لطف بفرمایید راهنمایی کنید درست است یا باید هزینه را مثل مابقی که پارکینگ دارند پرداخت کند.ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولاً به فرض صحت گفته همسایه، ایشان پارکینگ ندارند چرا هزینه نظافت راه‌پله را کسر نموده‌اند.
دوماً این گفته همسایه درست نیست چرا که مثلاً طبقه اول هم می‌تواند بگوید از آسانسور استفاده نمی‌کنم فلذا هزینه نظافت آسانسور را نمی‌دهم.
خلاصه مطلب اینکه آن همسایه بایستی مثل مابقی ساکنین، هزینه نظافت ساختمان را متحمل شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ایشان در مشاهد نیز شریک هستند و می‌بایست هزینه را بپردازند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه نظافت پارکینگ را باید پرداخت کند