مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع و مالکیت بدون ترافع و ماده 223 قانون مدنی

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی وکلای ارجمند
احتراما بنده یک شکایت جهت اثبات مالکیت در مورد زمین فاقد سند رسمی با کابری مسکونی مطرح نمودم ( و علت اثبات مالکیت با توجه به اعتراض به رای تصمیم کمیسیون املاک شهرداری مبنی بر تغییر گذر باند 70 متری و حذف فضای سبز به گذر 10 متری در طرح جامع و تفصیلی جدید می باشد ) که رای دادگاه حقوقی به این شرح می باشد: مطابق ماده 223 قانون مدنی موضوع مورد دادخواست ادعای فساد مطرح نشده است تا ترافعی بوجود آید بنابراین عقد موضوع خواسته حمل بر صحت می باشد و موضوع اثبات مالکیت از موضوعات ترافعی نمی باشد تا موجبات رسیدگی در محاکم باشد لذا قرار عدم استماع صادر گردیده است
ایا با توجه به متن رای که حمل برصحت معامله اشاره شده است میتوان در دیوان عدالت اداری که احراز مالکیت یا سند رسمی جهت طرح شکایت میخواهد طرح شکایت نمود و رای صادره جهت وقوع بیع و اثبات مالکیت مورد قبول دیوان عدالت می باشد یا خیر ؟
دو م: اینکه میتوان بر اساس رای وحدت رویه 569 مورخه 10/10/1370 هیات عمومی دیوان عالی کشور به رای فوق اعتراض نمود و مورد قبول دادگاه تجدیدنظر واقع می شود یا خیر؟
با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید