مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور کلانتری

با سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران.. من یک برادر دارم که در حال حاضر برای یک جرمی که بهش ثابت نشده فرستادنش زندان طی این چند روز که زندان هست ماشینش سرقت شده من رفتم اعلام سرقت کردم به کلانتری بعد سه روز رفتم که ببینم خبری از ماشین شده یا نه متوجه شدم اعلام سرقتم رو ثبت نکردند میگم داداشم اگر مقصر باشد به سزای کاری که کرده میرسد و اگه مقصر باشد شما چرا اعلام سرقت من رو ثبت نکردید کسی جوابگو نیست رفتم پلیس راهور اونجا هم ثبت نشده من به کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

چون شما مالک نیستید
البته وقتی وقوع جرم را اطلاع میدهید باید پیگیری کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 197 در این ارتباط تماس حاصل نموده و نسبت به گزارش‌دهی اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برادر شما در همان زندان می‌تواند اعلام سرقت نماید و چون شما ذینفع در موضوع نیستید شکایت شما ثبت نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با 197 تماس بگیرید مراتب اعلام و گزارش شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت سرقت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دلیل اینکه شما ذینفع نیستید شکایت شما ثبت نمی‌شود از ایشان بخواهید خود اعلام سرقت کند