مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض اصلاح آب شرب مشترک

با سلام ساختمان 4 واحدی 4طبقه که بنده مالک طبقه چهارم هستم به خاطر شکستگی منبع آب و کاهش فشار آب شهری نیاز به تعویض منبع و اضافه کردن منبع انبساط داشته البته در شرایط قبلی واحد های 1 و 2 آب داشتند ولی واحد 4 و 3 دچار قطعی مکرر بودند نهایتا بنده با هزینه شخصی و البته با در جریان قرار دادن مالک طبقه اول و دوم و مستاجر طبقه سوم حدود 13 میلیون تومان هزینه کرده و سیستم آبرسانی را بهینه و اصلاح کردم تا بعدا عزیزان سهم خود را پرداخت کنند و فاکتور های شفاف از یکی فروشگاه معتبر در همان نزدیکی را در برد قرار دادم اکنون با گذشت چند هفته کسی نسبت به پرداخت اقدامی نکرده چطور میتوانم سهم 3 واحد دیگر را بگیرم ضمنا موافقت واحد های 1 و 3 را که پیام دادند را در تلفنم ذخیره کرده ام

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می بایست دادخواست مطالبه وجه دهید.
البته باید رضایت قبلی مالکان یا امتناع آنها از انجام تعمیرات اثبات شود.