مشاوره حقوقی رایگان - هسته گزینش آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر
من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم . از گزینش آموزش و پرورش به من زنگ زدن و برای مصاحبه رفتم .
ابتدا سوالات احکام و دینی پرسیدن که همه رو جواب دادم .
گفتن چرا عکس بازیگران و خواننده های زد نظام رو لایک کردی ؟ من هم گفتم قصدی نداشتم و بسیجی و انقلابی هستم
مدارک بسیج رو واسشون بردم .
گفتن پروندت رو میفرستیم هسته گزینش و اگه رای منفی باشه حقوقت قطع میشه .
آیا امکان داره به خاطر لایک چند تا عکس برام مشکلی پیش بیاد ؟
لطفا راهنمایی کنید. خیلی نگرانم .
بهشون توضیح دادم که اصلا اهل این کار ها نیستم و کلی تقدیر نامه از بسیج و کارت فعالی واسشون بردم .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان‌پذیر نیست و تخلفی به معنای واقعی صورت نپذیرفته در صورتی که رای منفی صادر شد می‌توانید اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظر هسته گزینش در این ارتباط تعیین‌کننده می‌باشد.