مشاوره حقوقی رایگان - هسته گزینش

باسلام من از گزینش هسته آموزش و پرورش رد شدم اعتراض زدم ولی دوباره رد کردن و گفتن نظرمون همون قبلی هست در صورتی که فقط به همسایه زنگ زدن و ایشون من رو تایید کردن الان هم میگن نماز قضا داری من در کمال صداقت سری اول که دعوت به مصاحبه شده بودم گفتم یه ماه نماز قضا داشتم و خوندم و الان همین مورد رو عنوان کردن واسه رد کردن من فرم پر کردم واسه تجدید نظر دوم ولی سوالم الان این هست که چه طور میتونم ازشون شکایت کنم چون اگه واقعا نظرشون نماز بوده خوب باید من دوباره دعوت میشدم تا از خودم دفاع کنم نه اینکه از همسایه تحقیق کنن هر چند همسایه از هر لحاظ من رو تایید کردن میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم و چه طور میتونم از هسته شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای استخدام بعضی از ارگان ها تحقیقات محلی صورت میگیرد و هر ارگانی ضوابط خاص خود را دارد و صرفا باید از همان ارگان موضوع را پیگیری نمایید