مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام
در طرح هادی روستایی گذر قدیمی قسمتی از اراضی کشاورزی روستا را به عنوان کوچه مشخص کرده اند و قسمتی از این اراضی کشاورزی را هم به عنوان آموزشی نام برده اند که کوچه طرح هادی تا پایان همین ملک آموزشی هست ولی مالکان این ملک، ملک خود را از آموزشی به مسکونی تغییر داده و همینک درخواست تغییر گذر داده اند و راه قدیمی کشاورزی را مصدود کرده اند در ضمن برای پیشبرد اهدافشان اعلام کردند که این ملک را خریداری نمودند و راه کشاورزی ما این کوچه نیست و راه دیگری داریم بارها از آنها خواستیم که راه دسترسی به اراضی کشاورزیمان را که ادعا دارند به ما هم نشان بدهند ولی متاسفانه هیچ کس جواب گوی ما نیست یعنی میتوانند درخواست تغییر گذر بدهند و قبول میشود پس تکلیف اراضی ما چه میشود که راه آنها بسته شده ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد