مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت ملی پدر زنم رابرای ثبت ازدواج

سلام خسته نباشید من و خانمم و فامیل ب محضر مراجعه کردیم برای عقد دائم اونجا متوجه شدیم شناسنامه پدر خانمم بسته شده حالا این چ ربطی ب ازدواج دخترش داره چرا نمیتونیم ثبت کنیم بعد پدر خانمم هم جدا زندگی میکنه و حضانت دخترش هم با مادرشه باید چیکار کنیم ک بتونیم ازدواجمون رو ثبت کنیم

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

برا اجازه اذن کد ملی پدر خانم بسنه است که باید از مرجعی که حکم مسدودی را صادر کرده درخواست رفع مسدودی برا ثبت اذن ازدواج را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خانم اگر باکره هستند دادخواست صدور حکم ازدواج با شما را بدهد به دادگاه، اگر باکره نیست، اذن پدر و دادگاه نیاز نیست