مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

سلام ما22سال ازدواج کردیم 3تابچه داریم شوهرم ترک منزل کرده 3ماهه من مهریه و نفقه خودم رو بخشیدم وحق طلاق گرفتم آیا میتونم بدون این که تقاضای طلاق بدهم برای نفقه بچه ها شکایت کنم و همچنین شکایت برای ترک منزل؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام - شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را انجام دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به نفقه فرزند اری اگر نابالغ هستند
ترک منزل نیز می‌توانید مطالبه نفقه کنید اگر تادیه نشده ترک منزل به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند اما شما وکالت در اعمال حق طلاق دارید که چنین امری تحصیل حاصل است.