مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن زوجین

سلام ما به تازگی ازدواج کردیم ولی همسرم پایان خدمت نداره میتونیم وام مسکن به نام زن دریافت کنیم بدون کارت پایان خدمت

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای دریافت وام ازدواج 1403 با توجه به الحاق یک ماده به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از سربازی نیاز نیست. بنابراین متقاضیان آقا که هنوز به خدمت سربازی اعزام نشده باشند نیز امکان دریافت وام را دارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بنظر آری امکان پذیر است