مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

سلام من بعنوان خواهان در مورد جای پارک شکایت فروشنده اپارتمان رو کردم و حالا قبل از اینکه دادگاه تجدیدنظر رای بده به توافق رسیدیم ، و میخوام استرداد درخواست بدم آیا بعد از این کار هزینه وکیل طرفم رو هم باید بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر توافق میخواهید انجام دهید
نسبت به حق الوکاله وکیل نیز توافق گردد تا نگران نباشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر برای اطمینان ضمن دستنوشته عادی یا رسمی توافق نوشته سود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی به توافق رسیده اید یعنی نسبت به هزینه وکیل هم باید توافق می نمودید، استرداد در مرحله تجدید نظر نیزمسموع نیست