مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ پس از ساخت

سلام
ملک قدیمی 7 واحدی فاقد پارکینگ وجود دارد که متعلق به یک شخص بوده و برای مجوز ساخت، شهرداری بابت تامین پارکینگ در اطراف ساختمان از مالک پول گرفته و جای پارک داخل کوچه فروخته. پس از مدتی دو واحد این ساختمان فروخته شده و در قرارداد ذکر شده که واحد بدون مشاعات و انبار و پارکینگ فروخته میشود. الان قصد ساخت و ساز دارند و قرار است خراب شود و نو ساز ساخته شود، آیا به آن دو واحد با توجه به قرارداد پارکینگ تعلق میگیرد یا این که باید برای خرید ان از مالک کل ساختمان اقدام به پرداخت پول کنند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و صورت مجلس تفکیکی و سایر مجوزهای شهرداری بررسی شود