مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه جانبازی کنکور

با سلام. من فرزند جانباز هستم و پدرم در حال گذراندن کمیسیون عالی بنیاد شهید هستش و تا اینجا بالای 25 درصد محسوب میشه منتها من میخواستم بدونم دقیقا چه زمانی سنجش از بنیاد برای تایید سهمیه جانبازی استعلام میگیره چون من هرچی تماس میگیرم سنجش برنمیداره و اگه سهمیه تایید بشه یا نشه در هر دوصورت ایا سنجش با پیامک به داوطلب شرکت کننده قبل از پرینت کارت اطلاع میده یا خیر که مثلا داوطلب زمان داشته باشه به بنیاد مراجعه کنه و مشکل مثلا عدم تایید سهمیشو درست کنه ممنونم خیلی برام مهمه

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر سهیمه داشته باشید، با مراجعه حضوری به ارتباطات مردمی سازمان سنجش واقع در خیابان کریم خان تهران، رسیدگی می کنند. حتی اگر نتایج اعلام شده باشد و شما قبل از آن مشمول سهمیه باشید.