مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر قراردادهای پیمانکاری تک نفره

سلام. وقت بخیر
من یک شخصیت حقیقی هستم که به‌صورت تک نفره با یک شرکت حقوقی قرارداد مشاوره منعقد کرده‌ام.
10 درصد از مبلغ قرارداد از پرداختی به اینجانب کسر و مابقی طی 10 فقره چک پرداخت شد.
در متن قرارداد هم ذکر شده بود که کارفرما موظف است مالیات بر قرارداد را پرداخت و مفاصای مالیاتی را به پیمانکار ارائه کند.
با این توضیحات، آیا من (پیمانکار) باید مالیات بر درآمد را هم پرداخت کنم یا 90٪ مابقی مبلغ قرارداد، معاف از مالیات است؟

با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام درخواست کنید تا در کمیسیون نظام وظیفه بررسی شود