مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به جریمه نقدی

سلام وقتتون بخیر
کسی ک درسن 20سالگی سرقت منزل داشته و بیش از50 مورد شاکی داشته باشه و رضایت همه رو بگیرد دادگاه هم 3سال حبس برای او بزنند و به قید سند ازاد شه و دیگر برنگردد که حبس رو بکشد و یک جورایی فراری بشود و از این قضیه هم ده سال بگذرد و دیگر خلافی نداشته باشد از اون تاریخ به بعد. قابلیت این رو دارد که سه سال حبسش رو تبدیل به جریمه نقدی کند یا با توجه به سنش که کم بوده ببخشد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که موضوع مشمول مرور زمان قانون مجازات اسلامی نشده باشد ملزم به تحمل کیفر است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر چون فرار کرده مشمول مرور زمان هم نمی شود.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بعضا شامل عفو میشوند.مثل عفو معیاری سال 1402.حتما با وکیل متخصص مشاوره داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی با شرایط خاصی ممکن است مشمول مرور زمان اجرای مجازات گردد
البته مرور زمان شرایط خاصی دارد