مشاوره حقوقی رایگان - با سلام معنی اصطلاحات قضایی

ِلذا دادگاه کلیات وبه استناد ماده 356 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی و رعایت مواد 2.3 و بندهای 4،7و8 ذیل ماده84 وماده89 وبخش اخیر ماده 299 قانون پیش گفته و نیز اتخاذ وحدت از ملاک منطوق و مفهوم ماده 351 همان قانون بدوا با اصلاح عنوان رای موضوع تجدید نظر خواسته از حکم رد دعوی بدوی به قرار رد - عدم استماع- دعوی بدوی خواهان سپس مستندات به ماده 351 ورعایت ماده 353 قانون صدرالذکر،ضمن رد تجدید نظرخواهی مطروحه در نتیجه واساس و به موجب اصلاح مارالذکر،دادنامه تجدیدنظر خواسته را اصلاحا تایید واستوا ر می نماید

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام خواسته خواهان اولیه رد شده است ولی مجدد قابل اقدام با راهکار دیگری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تجدید نظرخواهی رد شده و دادنامه ای که به آن اعتراض کرده بودید مجددا تایید شده است