مشاوره حقوقی رایگان - 6ماه تعلیقی فرار از خدمت اضافه خدمتم دارد؟

سلام من برای بار دوم فرار کرده بودم گرفتنم رفتم 3روز زندان و بعد رفتم پیش قاضی منو 6ماه تعلیق کرد که هیچ جرمی انجام ندم الان گذشته و تعلیقم تموم شده آیا برای 2ماه که فرار کردم اضافه میخورم یا تعلیق اضافه نمیخورم؟

پاسخ ها :

تعلیق از خدمت اضافه خدمت سرباز فراری سرباز فراری خدمت سربازی سربازی