مشاوره حقوقی رایگان - فوق العاده ایثارگری

با سلام و وقت بخیر

بنده فرزند جانباز 70 درصد هستم که پدرم فوت شده و الان شهید هستن
من 7 سال استخدام آموزش و پرورش هستم که تا به الان فوق العاده ایثارگری در حکم نداشتم با اینکه نامه از بنیاد هم داشتم
من چطور میتونم فوق العاده ایثارگری رو اعمال کنم و این 7 سال رو بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بنمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پدرتان از تاریخی که شهید اعلام میشود مشمول دریافت فوق العاده هستید نه به قبل

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه بصورت حضوری پیگیری کنید لطفا