مشاوره حقوقی رایگان - معافیت تحصیلی

سلام خسته نباشین
من بخاطر کنکور مجبور شدم پیام نور ثبت نام کنم بعد ک پرستاری قبول شدم انصراف دادم و الان ترم یک پرستاریم
داشتم میخوندم بزا ترمیم معدل ک رشتمو عوض کنم گفتن نمیتونی اگه انصراف بدی باید بری سرباز من رسیدم به بن‌بست شما راهکاری به فکرتون میرسه؟
یه سریا میگن اگه از روزانه انصراف ندادی میتونی یه بار انصراف بدی
ولی یه سریا میگن نه نمیشه
من چیکار کنم الان رشته ایی قبول بشم مثل پزشکی یا فیزیوتراپی نمیتونم برم؟
لطفاً زود جواب بدین من خیلی رو هوام

پاسخ ها :

معافیت تحصیلی سربازی