مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با آیدی یا شماره تلفن

سلام وقتتون بخیر
شخصی با من و همسرم دچار خصومت شدن که مقصر خودشون بودند
الان خودشون نه ولی دوستان و آشنایانشون رو میفرستند پی وی من و همسرم در فضای مجازی برامون مزاحمت ایجاد کردند فحش های ناموسی به خودمون وخانوادمون میدهند
همچنین تهدید به پخش عکس و هزاران تیکه و تهمت و افترا میزنند که برا همشون مدرک داریم
چندین بارم به شخص اصلی هشدار دادم ودرخواست کردم تمومش کند ولی باز ادامه دارد
ما الان فقط از اون شخص اصلی و یکی دیگر از اون مزاحم ها شماره داریم
از دو نفر دیگر آیدی در برنامه داخلی و خارجی داریم
فقط میخواهیم به اصلاح زهره چشم بگیریم و در قدم اول اظهارنامه بفرستیم براشون
ولی خواستم بدونم فقط با داشتن شماره طرف یا آیدیش میشه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت اظهارنامه یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با شماره ها میتوانید اقدام نمایید
داخلی ها قابل پیگیری می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دایرکت خود را مسدود نمایید یا با داشتن دلایل و مستندات شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.