مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه برای دریافت سند

یکی از تلگرام قرار بود سند برای من بگیرد 46 میلیون پول برای او ریختم الان نه سند میدهد نه پولم رو شماره کارتش هم دارم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.