مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مطالبه وجه بدلیل عدم آزاد کردن پروانه سال1402

با سلام و احترام ضمن تشکر
شرکتی در سال قبل پروانه حقوقی من را آزاد نکرد و اعلام کرد شرکت درمرحله انحلال است ولیکن قرارداد من‌را تمدید می‌کند و حق الزحمه سال قبل را پرداخت می‌نماید. در نهایت پروانه را آزاد نکرد و حق الزحمه را نیز پرداخت ننموده. حال من پس از اظهارنامه درخواست مطالبه وجه سال قبل را نموده ام از شرکت.آیا می‌تواند ادعا نماید شرکت در مرحله انحلال است و حق الزحمه را پرداخت ننماید.
پیش بینی رای دادگاه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما