مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه زمین کشاورزی

زمین کشاورزی و یک قطعه باغ به عمه هام ارث رسیده و بنده ازشون خریدم. در بنگاه قولنامه نوشته شده و طبق اون باید تا پایان سال مبلغ مورد معامله پرداخت شود. ولی بعد از چند روز گفتن که پشیمون شدیم و باید قولنامه باطل شود چون ارزش زمینها بالاتر بوده .. ایا از لحاظ قانونی میتوانن قولنامه رو نقض کنند؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

خیر فورا علیهشون دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع بدید

اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer