مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمینی که بسیار ارزان به یک سازمان فروخته شده است

قطعه زمینی در مجاورت فرودگاه متعلق به مادر مرحومه ام بوده است . و فرودگاه برای گسترش محوطه خود شروع به خرید زمینهای اطراف کرده است و ما هم که چند نفر ورثه هستیم به یکی از خواهرانمان وکالت دادیم که با فرودگاه به توافق برسد. الان متوجه شده ایم که فرودگاه این قطعه زمین را در مقایسه با زمینهای اطراف به قیمت بسیار ناچیز تقریبا یک پنجم با خواهرمان معامله کرده است. آیا امکان فسخ قرارداد با فرودگاه وجود دارد و آیا میتوان از آن خواهری که وکیل بقیه وراث بوده بخاطر تضییع حقوق شکایت کرد.