مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی فرزند

سلام.حضانت فرزند پسر 5ساله با من هست .پدرش می تونه بدون اجازه من فرزندم رو از کشور خارج کنه؟چطور می تونم اقدامات قانونی رو برای ممنوع الخروجی فرزندم انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
به نظر امکان خروج از کشور وجود دارد مگر اینکه از دادگاه نامه ممنوع الخروجی داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای خروج فرژندتان، زوج میبایست ضمانت برگشت فرزند تودیع نماید، درخواست ممنوع الخروجی فرزند مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع قضایی باید ممنوع الخروجی فرزند را اخذ نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان ممنوع الخروجی به صرف حضانت وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی می‌توانید فرزند خود را ممنوع‌الخروج نمائید که دادگاه با اداره گذرنامه مکاتبه داشته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دادگاه تقاضای صدور نامه جهت اداره گذرنامه داشته باشید