مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وکالت تام الاختیار بعد از فوت

ضمن عرض سلام ادب و احترام
پدر بنده قبل از فوتشون تمام اموال شون رو به من بخشیدن.
و بدین جهت به صورت دست نویس یک وکالتنامه تام الختیار بلاعزل در خصوص دخل و تصرف تمام اموالشان به بنده دادند.
میخواستم بدونم آیا این وکالتنامه الان بعد از فوت پدر اعتبار داره؟
یا اصلا وکالتنامه تام الختیار بلاعزل نمی‌بایست محضری می‌بود تا اعتبار داشته باشد؟
یا سایر فرزندان می‌تونن کوچکترین ادعایی بکنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکالتنامه باید رسمی باشد و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد

شما باید با پدرتان قرارداد صلح یا هبه یا بیع تنطیم نمایید و

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر وکالت بلاعزل دز صورت فوت یکی از طرفین باطل خواهد شد. جهت راهنمایی بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت‌نامه اعتباری ندارد.
وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود و اعتباری ندارد.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام وکالت بلاعزل چ رسمی چ عادی با فوت پدرتان باطل میباشد در صورت تمایل متن را برای بنده ارسال تا بررسی نمایم ک متن وکالت بوده است یا هبه و ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت با فوت پدر باطل شده و ماترک متوفی تقسیم بین وردث میشود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر اموال را کتبا به شما بخشیده کسی نمیتواند نسبت به آن ادعایی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ وکالت‌نامه با فوت از ارزش و اعتبار قانونی برخوردار نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت‌نامه با فوت اعتبار ندارد اما مدارک شما ه عنوان سند عادی می‌تواند دلیل اثبات مالکیت محسوب گردد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام عقد وکالت با فوت احد طرفین از بین میرود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت بعد از فوت باطل میشود. اما اگر برگه نوشته ای حاکی از بخشش اموال باشد ، می توانید بر اساس آن مدعی شوید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

وکالت نامه بعد از فوت اعتبار ندارد.