مشاوره حقوقی رایگان - دلایل برای اعتراض به دیوان عدالت

با سلام
در صورت شکایت از شهرداری به دیوان عدالت کدام دلایل زیر منطقی و رأی ماده 100 رو که 5میلیاردو 200م تومان برای تخلف یک طبقه مازاد بر پروانه حدود 200متر مسکونی جریمه حداکثری(3برابری)رو اعمال کردن میتونه نقص کنه :
1.اینجانب ادعا میکنم با توجه به موافقت کمیسیون ماده پنج شورای عالی راه و شهرسازی مبنی بر ساخت 6طبقه برابر ضوابط طرح تفصیلی،بنده طبق رای خودسرانه تخلفی نکردم،این شهرداری بود که به ناحق پروانه ساختمانی 5طبقه را صادر کرد و از قبول رای ماده 5 استنکاف نمود.
2.با توجه به تعداد طبقات ساختمان های مجاور که همگی 7طبقه می‌باشند و همگی قانونی ساخته شده اند ،چرا حقوق برابری و شهروندی و تبعیض در ملک من ایجاد میشود
3.میتوانم ادعا کنم با توجه به ارزش واقعی طبقه مسکونی مورد تخلف مبلغ جریمه اش بیشتر از ارزش واقعی آپارتمان میباشد.(جریمه متری 25میلیون هزینه ساخت 15میلیون که جمعش 40میلیون ¿¿¿قیمت معاملاتی روز بازار آزاد 40میلیون الی 45)
4.اعلام میدارم که از کلیه مالکین مجاور رضایت محضری تا 9طبقه را دارم
5.وادعا آخر اینکه برگه اولیه دفاعیه و دلایل در سیستم ماده صد ثبت نشده و برگه مفقود شده
توضیحات اضافی:
گذر 10متری(من هم20متر مربع عقکشی کردم)
*قرارگیری در بافت فرسوده
*کوچه بن باز

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور دریافت پاسخ کاربردی حقوقی، نیاز است که اسناد و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا هر یک از این دلایل میتواند مستند رای قرار گیرد، اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دفاعیات مذکور را طی لایحه‌ای قانونی در وقت مقرر به دیوان عدالت اداری ارائه نمایید و دفاع کنید بهتر از در این خصوص با وکیل متخصص در امور دیوان عدالت اداری مشورت نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک را جهت مطالعه و پاسخ صحیح برای وکیل ارسال نمایید