مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص حیاط مشاعی

باسلام یک واحد آپارتمان طبقه همکف خریداری نمودیم که شخصی ساز بوده و صاحبخانه بعد دوطبقه دیگر بالای همکف را میسازد ومیفروشد ودر قولنامه آنها قید شده 70متر آپارتمان نه انباری دارند و نه پارکینگ طبقه همکف طوری هست که سرویس بهداشتی در اتاق خواب و حال داخل حیاط باز میشود وهیچ طبقه ای راه دسترسی ندارند فقط حیاط ازبین ون داخل خیابان درب دارد که با ورود به حیاط به طبقه همکف فقط دسترسی هست بااین وجود یکی از ساکنین طبقات بالا اقدام به طرح دعوی مشاع بودن حیاط نموده آیا این خواسته درست است؟ وبعداز این خواسته چون مادر من با کلمات حقوقی آشنا نبوده قاضی گفته آیا مشاع هست و مادر من منظورشان قسمت ورودی که همه رفت وآمد میکردن بوده وبا این حرف قاضی نوشته باتوجه به اقرار خوانده اصلا قولنامه آنها وماراکه برای هر کدام مشخص کرده را توجه قرار نداده وحکم به خلع ید مشاعی داده اند وحکم هم به اجرای احکام رفته آیا میتوان کاری کرد باتوجه به این که با ورود افراد دیگر به حیاط امنیت وشئونات مادچار مشکل میشود چه کاری میتوان انجام داد؟ ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه بایستی مورد مطالعه قرار گیرند تا مسأله طرح شده مرتفع گردد.