مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت خاص طلق

سلام
مالک یک واحد آپارتمان هستم که در یک زمین به مساحت 348 متر واقع شده.
در این زمین چهار واحد آپارتمان به صورت دو واحدی (هر کدام به مساحت 80 متر احداث شده) و دو حیاط برای طبقات همکف وجود دارد.
آپارتمان بنده در طبقه اول است.
روی سند وضعیت خاص: طلق عنوان شده و در پشت سند درج شده عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان (وضعیت خاص طلق)
ضمناً در پشت سند قید شده قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن دارد.
سوال بنده این است که عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان (وضعیت خاص طلق) یعنی چه؟
و اینکه در صورت مشارکت با سایر همسایگان سهم واحدها به چه صورت محاسبه می شود؟
از اینکه وقتتون رو در اختیار بنده می گذارید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد