مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو

سلام خسته نباشید من اردیبهشت پارسال ماشینی رو به شخصی فروختم به خریدار وکالت 1 ماهه دادم و چون دلال هم بود وکالت قابل انتقال بود ماشین تا امروز چند دست چرخیده و فک پلاک انجام نشده بنده توقیف پلاک را از راهور گرفتم ولی تا به امروز ماشین توقیف نشده با زحمت فراوان به نفر اخر که ادعا داره ماشین دستشه رسیدم میگه من نه برگه سبز دارم نه کارت ماشین (دروغ یا راست ادعا میکنه که روستایی هست بلد نبوده سرش کلاه رفته و از کسی که ماشین روخریده نمیتونه پیدا کنه تا برگه سبز و ... رو بگیره) به شخصی که ماشین رو فروختم زنگ میزنم همکاری نمیکنه و میگه من ماشین رو فروختم به من ربطی نداره و شماره مشتریمم نمیدم من الان باید چه کاری انجام بدم تا ماشین از داراییم خارج بشه و فرایند فک پلاک انجام بشه در صورت شکایت از چه شخصی باید شکایت کنم؟ از کسی که ماشین رو بهش فروختم یا کسی که ادعا داره ماشین الان دستشه؟؟

پاسخ ها :

توقیف پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک خریدار توقیف پلاک خودرو توسط فروشنده عدم تعویض پلاک خودرو فروخته شده عدم تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو توقیف پلاک خودرو خرید و فروش خودرو پلاک خودرو خودرو