مشاوره حقوقی رایگان - پایان زمان کارشناسی اموال

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای زحمت کش دادراه سوالی که از محضر شما عزیزان دارم این هست.
اموال منقول(دستگاه تراش) به ترتیب چند نفر با زمانهای مختلف توقیف کردیم و کارشناسی شد و اعتبار کارشناسی چند روز دیگه تموم میشه تو این مدت ما و همکاران دو مرتبه در خواست مزایده دادیم ک فروش نرفت نفر اول ما ظاهراً چون با کارفرما نسبت داشته پولشو گرفته و نمیگه و هربار ما کاریو می‌خوایم ب سختی انجام میده اما تو پرونده ام هست و متاسفانه چون نفر اول هست دادگاه که میریم میگن ایشون باید باشه حالا زمان کارشناسی تموم شده و دادگاه میگه مجدد باید کارشناسی بشه سوال بنده اینه الان کارفرما باید دستگاه برداره یا خود ما اگه به هر دلیلی ما نخوایم یا چون چند نفر هستیم یکیمون جلو نیاد ک بگیم اموال منقول می‌خوایم کار ما پیش می‌ره یا نه ؟ دوم اینکه آیا زمان کارشناسی تموم شه ما باید مجدد بابت توقیف اموال (دستگاه تراش) همون دستگاه اقدام کنیم ؟؟؟ چون شرکت از طریق دستگاه قضایی و مفاسد اقتصادی پلمپ شده کلانتری میگه ما دیگه نمی‌تونیم بریم داخل شرکت و چیزیو توقیف کنیم یعنی الان ما تنها داشتمون با این گفته ها این اتفاقات این دستگاه هست که دو دستی چسبیدیم بهش که متاسفانه نفر اولمون کار مارو خراب داره می‌کنه ممنون از زحمات شما وکلای محترم و پاسخگویی دقیق و راهنمای شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به اتفاق نظر محکوم لهم، در وصول مال مزایده بوده که انجام نشده است و ممبعد مطابق قانون اجرای احکام مدنی روال پیکیری نواهد شد