مشاوره حقوقی رایگان - عدم شهادت

در یک درگیری به عنوان شاهد حضور داشتم،و قرار بر این بود به عنوان شهود در دادگاه حاضر باشم.اما الان منصرف شدم،شاکی پرونده صدای مرا زمان صحبت کردن در مورد درگیری ضبط کرده و من کاملا در آن صوت اقرار کرده ام که شاهد جریان بوده ام و همه چیز را دیدم، آیا راهی هست که زمان احضار در دادگاه شهادت ندهم؟چگونه باید آن را عنوان کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مقام قضایی ابلاغ کردند بهتر است حاضر شده و واقعیت را بیان دارید