مشاوره حقوقی رایگان - نحوه قیمت گذاری اجناس سرقتی

باسلام و خسته نباشید،،درمورد سرقت لوازم منزل رای نهایی صادر گردیده و متهم به رد مال محکوم شده است،،باتوجه به این که سرقت لوازم منزل بوده و تعداد زیاد اجناس در هنگام گزارش کلانتری و بازپرسی که لیست لوازم خواستن بنده اعلام کردم که حضور ذهن کامل و نوشتن لیست کامل و قیمت روز اجناس را ندارم و به بنده گفتن حدودی و کلی بنویسم بنده هم انجام دادم،،بعد از گذشت یک سال و نیم در مرحله کارشناسیبرای قیمت رفته پرونده،،میشه لطفا راهنمایی کنید کارشناسی بر چه اساسی هست قیمت کلی که بنده دادم یا همون لیست اولیه و این که اگر به قیمت کارشناسی اعتراض داشته باشم باید مبلغی بپردازم؟تشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با توجه به محتویات و ادله موجود در پرونده بررسی میشود، بله برای اعتراض به نظر کارشناس میبایست حق الزحمه کارشناس سه نفره را پرداخت نمایید