مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از همسرم

سلام وقتتون بخیر بنده حدود دو سال پیش مبلغ یک میلیارد و هفت صد تومان پولم رو به حساب همسرم واریز کردم تا خانه ای هفت میلیاردی را خریداری نماید از او خواستم بخشی از خانه را به نامم کند ولی نکرد الان میخواهم پولم را از ایشان پس بگیرم ،در حال حاضر خانه بالای پانزده میلیارد قیمت پیدا کرده،آیا این مبلغ را به روز حساب میکنند یا همان یک و هفت صد را در نظر میگیرند؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر از روز مطالبه وجه میتوانید خسارت تاخیر بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درخصوص خسارت تاخیر تادیه وجوه نقد باید مطالبه شده باشد اگر می توانید ثابت کنید قبلا مطالبه نموده ولی ایشان توجه نکرده اند می توانید علاوه براصل مبلغ خسارت دیرکرد انرا هم مطالبه نمایید