مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک

سلام. مدارکم را در سال 91 به شرکتی دادم که برای گرید در شرکت دیگری استفاده کند و بابت آن مبلغی دریافت کردم. یکبار بدهکار مالیات 170 میلیونی در سال 95 و الان بدهکار تامین اجتماعی 80 میلیون شدم و حساب بانکی را مسدود کردن. و به محض تماس با آنها مشکل را حل میکنن
ولی از آنها سوال میکنم چه ضمانتی هست که دیگر این مشکل پیش نیاید میگویند مشکلی بود به ما مراجعه کنید در حالیکه این شرکت خدماتی پارسال منحل شده
من نگرانم که اینها از مدارک من استفاده کنند و بدهکار بشوم و حتی کار غیر قانونی انجام بدهند
لطفا من را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری